Massage afgestemd op jou wensen. Ik luister en geef extra aandacht aan het probleem waar je voor komt, van spierpijn tot totale ontspanning.

Gezondheid verbeteren met goede voeding en massage arrangementen.

Vanuit gezellige, huiselijke sfeer, met warmte en aandacht en rust.


Een massage is een ontdekkingsreis naar jezelf

Ben je wel eens gemasseerd, dan weet je hoe heerlijk een aanraking kan zijn. Je lichaam voelen is enorm belangrijk! Een massage streelt al je zintuigen en is de manier om lichamelijk en geestelijk lekker te ontspannen. Je weer bewust te worden van heel je lijf. De uitvoering is met liefdevolle warmte en respect voor je lichaam.

Kom je voor de eerste keer, dan word je ontvangen met een kopje thee of koffie. Ik leg je de opbouw en uitvoering van de massage uit, vraag naar jouw gezondheid en bespreek wat jouw persoonlijke wensen, verwachtingen en grenzen zijn. Deze tijd gaat niet ten koste van de massage! Na het gesprek volgt de massage. Na de massage is er gelegenheid voor een kort narusten, krijg je een gezond drankje en bespreken we hoe je de massage hebt ervaren. Doorgaans duurt het kennismakingsgesprek zo’n 15 à 30 minuten. Soms heeft men gewoon meer tijd nodig.


Massagetechnieken


Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Openingstijden / bereikbaarheid

Maandag  van 10 tot 21 uur
Dinsdag  van 19 tot 21 uur
Woensdag  van 19 tot 21 uur
Donderdag  van 19 tot 21 uur
Vrijdag  van 10 tot 17 uur

Contactgegevens

  • Adres: De Pleijt 29, 4002 GN Tiel
  • Telefoon: +31 (0)6 839 235 00
  • E-Mail: info@basismasseur.nl