Bas is masseur

Bas Is

Mijn naam is Bas Vermeulen. Vanaf 2014 heb ik veel ervaring opgedaan in het masseren via opleidingen, cursussen, trainingen en de praktijk. Als massagetherapeut heb ik diverse soorten massage geleerd, zoals; holistic pulsing, ontspanning-, klassiek-, ayurvedisch-, stoel-, hotstone-, triggerpoint-, DMT-, chakra- en yogamassage. Bij een vervolgafspraak combineer ik vaak al een aantal massagevormen om de klacht op maat te verlichten. Stoelmassages op de werkvloer zijn in mijn ogen onmisbaar in een bedrijf ter voorkoming van aan het werk gerelateerde ziekten, zoals RSI en stress, en zou onderdeel moeten zijn van het arboplan. Sinds het najaar van 2016 geef ik les (CRKBO geregistreerd docent) in de holistic pulsing, stoel-, ontspannings-, klassieke-, ayurvedische en triggerpointmassage bij Anand op de locatie Nijmegen en in Sauerland.

Foto's Bas_1.7.8

Ontspanning

Mijn passie is mijn vak en ik geniet ervan als jij stralend en ontspannen mijn praktijk weer verlaat. Mijn overweging om me te richten op het geven van massage, komt voort uit het positief willen bijdragen aan de mens als persoon. Iedere massage is uniek en afgestemd op wat op dat moment het beste bij je past. Een warm welkom, de persoonlijke aandacht, even een moment voor jezelf om te beleven wat de massage voor je kan doen. De massage geef ik daarom met veel enthousiasme, volledige toewijding en in samenwerking met jou. Buiten het herstel van het lichaam, kan ik je ook inzicht meegeven op de uitzonderlijke werking tussen lichaam en geest. Zelf ondervinden dat bv. (kleine) veranderingen in je ritme of een verandering van je kijk op de wereld, bijdraagt aan een positief herstel geeft je een onbetaalbare bewustwording van je eigen lichaam en geest. ik heb geleerd wat de waarde is om via de kracht van de aanraking een verbinding aan te gaan met jezelf en met de ander. Naar jou doe ik dit door te luisteren naar dat wat nodig is, door te zorgen en aan te raken.

Ik kijk naar je uit!

Zoals ik open ben naar jou, verwacht ik ook dat je open bent naar mij. Privacy en discretie staan bij mij hoog in het vaandel. ik doe dit werk vanuit het hart met warmte, aandacht en liefde. Ik kijk er naar uit om je te mogen ontmoeten.