Massages

Welke massage specialisaties

Stoelmassage (20 minuten)

 
Stoelmassage is een korte, ontspannende en activerende massage tegen werkgerelateerde klachten, verzuim en uitval. De massage kan op de werkplek door de kleding heen worden gegeven. Weg uit de waan van de dag. Daarna met frisse geest, nieuwe energie en beter in het vel weer aan het werk. De bloedsomloop wordt gestimuleerd en de aanvoer van voedingsstoffen en zuurstof naar de hersenen neemt toe. Bij de stoelmassage gaat het om drukpuntmassage ter bevordering van de lichamelijke conditie en ter voorkoming van aan het werk gerelateerde ziekten, zoals RSI en de symptomen van stress. Er ontstaat ruimte in lichaam en hoofd. Goed voor welzijn, productiviteit en werktevredenheid. Stoelmassage werkt direct  en heeft bij regelmatige herhaling nog meer effect.

stoelmassage

Nek en Schouder Massage (30 minuten)

 
Dit is een onderdeel van de ontspanningsmassage waarbij alleen de nek, schouders en rug worden gemasseerd.
 
 

Klassieke Massage (60 minuten)

 
Een klassieke massage zorgt voor minder spiervermoeidheid en pijn. Door massage wordt de doorbloeding verbeterd, waardoor gifstoffen worden afgevoerd en pijnlijke, overbelaste, stijve spieren weer lekker soepel worden. Klassieke massage is ook heel goed voor het aanzetten van het immuunsysteem en zelfherstellend vermogen van het lichaam. U slaapt beter, het vergroot de alertheid, uw spijsvertering gaat beter en u bent minder gestrest. Een klassieke massage is zonder olie.

basismasseur-klassiekemassage

Ontspanningsmassage (60 minuten)

 
Ontspanningsmassage is een lichaamsmassage direct op de huid, waarbij een goede massage olie gebruikt wordt. Een goede ontspanningsmassage kan zowel lichamelijk als geestelijk werken voor het behoud van een goede gezondheid. Uiteindelijk is de ontspanningsmassage bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest, zodat het lichaam weer ervaart hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn. Bij een ontspanningsmassage is de ademhaling dieper, worden spieren en pezen soepeler, wordt het lichaam beter doorbloed, wordt de afvoer van afvalstoffen gestimuleerd en komt er rust in het hoofd. Veel klachten door oververmoeidheid, stress, verkeerde zit-, loop- of staan houding wordt voorkomen en/of opgeheven. U kunt een deelgebied van het lichaam laten masseren, bijvoorbeeld rug, nek, schouders en hoofdhuid. Uiteraard is het ook mogelijk om het gehele lichaam te laten masseren (rug, schouders, nek, hoofdhuid, armen, handen, benen achterzijde, benen voorzijde, voeten en eventueel het gezicht).

basismasseur-ontspanningsmassage
20993969_1642999169104680_7416787816444932738_n

Ayurvedische Massage (90 minuten)

Bij de Ayurvedische massage wordt de massagevorm aangepast aan je lichaamstype – de zogenaamde dosha: vata, pitta, kapha en aan wat bij jou nu past. Je wordt van je kruin tot je tenen gemasseerd. Tijdens de massage worden authentieke ayurvedische oliën warm op het lichaam aangebracht. Het gebruik ervan combineert de heilzame effecten van massage met de geneeskrachtige werking van medicinale kruiden. Beiden stimuleren de huidfuncties, versterken regeneratie van de lichaamsweefsels, activeren de doorbloeding en de uitscheiding van afvalstoffen. De keuze van de medicinale oliën is afgestemd op je lichaamsbouw, constitutie en eventuele klachten. Ayurveda werkt ’op maat’.

Mogelijke reacties na de behandeling

Na de behandeling kunt u verschillende reacties ervaren. Dit is per persoon verschillend, sommigen merken niets en anderen heel erg veel. Deze reacties worden veroorzaakt doordat er afvalstoffen vrij zijn gekomen die verwijderd moeten worden. Enkele reacties kunnen zijn: hoofdpijn, spierpijn, vermoeid gevoel of juist extra veel energie hebben. Mijn advies is dan ook om na de massage extra veel water te drinken en de dagen erna ook. De reacties zullen vanzelf verdwijnen.

Contra indicaties

Wanneer uw lichaam niet in goede conditie is, bijvoorbeeld door koorts, griep of een ernstige verkoudheid, mag u niet gemasseerd worden. Ook als u last heeft van ontstekingen, steenpuisten, of als u uitgeput bent kunt u niet gemasseerd worden. Als u twijfelt of u gemasseerd mag worden neem dan contact op met uw (huis)arts.

Aansprakelijkheid

De praktijk is niet aansprakelijk voor de gevolgen die voortvloeien uit het behandelen van cliënten die verzuimen om symptomen, blessures of aandoeningen te noemen, die eigenlijk een behandeling van een arts vereisen. Neemt u bij twijfel of u wel of niet een massage mag ondergaan contact op met uw huisarts/therapeut. Het is ook niet de bedoeling om de massage in plaats te stellen van een behandeling die u bij een behandelend arts of therapeut volgt. De massages zijn op eigen risico van de cliënt.

Tarieven (incl. btw)

Cadeaubon

De BASisMasseur Cadeaubon is een origineel wellness cadeau voor iedere feestelijke gelegenheid, bijvoorbeeld een verjaardag. De ontvanger van de cadeaukaart kan het bedrag op de cadeaubon gebruiken voor één van de heerlijke behandelingen. De cadeaubonnen van BASisMasseur zijn tot 1 jaar na uitgifte geldig. Is een behandeling goedkoper dan de cadeaubonwaarde? Dan wordt het resterende bedrag vanzelfsprekend bij een volgende behandeling verrekend.

Betalen

Je kan bij ons per pin betalen. We accepteren geen creditcards.

Massages

 • 20 minuten € 20,00

  Stoelmassage

 • 30 minuten € 30,00

  Ontspanning, nek-schouder massage

 • 60 minuten € 45,00

  Ontspanning massage, klassieke massage

 • 90 minuten € 55,00

  Ayurvedische Massage

 • Stoelmassage op locatie 60 minuten € 60,00 excl. btw

Huisregels voor een optimale behandeling

 • Hygiëne is zeer belangrijk voor mij. Ik zorg voor een hygiënische werkomgeving.
 • Ik verwacht van mijn cliënten dat zij  zorgen voor een goede persoonlijke hygiëne.
 • Op tijd (5 á 10 minuten) voor de behandeling aanwezig zijn.
 • Bij verhindering dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch doorgeven.
 • Bij te late of géén afmelding wordt het tarief van de behandeling in rekening gebracht.
 • Ik voer geen erotische massages uit. Indien u tijdens de behandeling toch opmerkingen of verzoeken doet die daarmee te maken hebben, zal ik de massage stopzetten en het verzoek doen om, na de betaling van de gehele behandeling, te vertrekken.

0

Massage specialisaties

0

Uur massage per week

0

Jaar werkervaring

0

Professionele certificaten behaald