Massages

Welke massage specialisaties

Nek en Schouder Massage (30 minuten)

 
Dit is een onderdeel van de ontspanningsmassage waarbij alleen de nek, schouders en rug worden gemasseerd.
 
 

Klassieke Massage (60 minuten)

 
Een klassieke massage zorgt voor minder spiervermoeidheid en pijn. Door massage wordt de doorbloeding verbeterd, waardoor gifstoffen worden afgevoerd en pijnlijke, overbelaste, stijve spieren weer lekker soepel worden. Klassieke massage is ook heel goed voor het aanzetten van het immuunsysteem en zelfherstellend vermogen van het lichaam. U slaapt beter, het vergroot de alertheid, uw spijsvertering gaat beter en u bent minder gestrest. Een klassieke massage is zonder olie.

basismasseur-klassiekemassage

Ontspanningsmassage (60 minuten)

Ontspanningsmassage is een lichaamsmassage direct op de huid, waarbij een goede massage olie gebruikt wordt. Een goede ontspanningsmassage kan zowel lichamelijk als geestelijk werken voor het behoud van een goede gezondheid. Uiteindelijk is de ontspanningsmassage bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest, zodat het lichaam weer ervaart hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn. Bij een ontspanningsmassage is de ademhaling dieper, worden spieren en pezen soepeler, wordt het lichaam beter doorbloed, wordt de afvoer van afvalstoffen gestimuleerd en komt er rust in het hoofd. Veel klachten door oververmoeidheid, stress, verkeerde zit-, loop- of staan houding wordt voorkomen en/of opgeheven. U kunt een deelgebied van het lichaam laten masseren, bijvoorbeeld rug, nek en schouders. Uiteraard is het ook mogelijk om het gehele lichaam te laten masseren (rug, schouders, nek, armen, handen, benen achterzijde, benen voorzijde, en voeten).

basismasseur-ontspanningsmassage
20993969_1642999169104680_7416787816444932738_n

Ayurvedische Massage (90 minuten)

Bij de Ayurvedische massage wordt de massagevorm aangepast aan je lichaamstype – de zogenaamde dosha: vata, pitta, kapha en aan wat bij jou nu past. Je wordt van je kruin tot je tenen gemasseerd. Tijdens de massage worden authentieke ayurvedische oliën warm op het lichaam aangebracht. Het gebruik ervan combineert de heilzame effecten van massage met de geneeskrachtige werking van medicinale kruiden. Beiden stimuleren de huidfuncties, versterken regeneratie van de lichaamsweefsels, activeren de doorbloeding en de uitscheiding van afvalstoffen. De keuze van de medicinale oliën is afgestemd op je lichaamsbouw, constitutie en eventuele klachten. Tussen het masseren door worden ook de Marmapunten (knooppunten in de energiebanen) behandeld. Ayurveda werkt ’op maat’.

Deep Muscular Technics

DMT is een massage waarin manipulatie, deep tissue, bindweefsel en trigger-pointmassage zit, geschikt voor o.a.: nek- en schouderklachten, rugpijn, rsi, hoofdpijn en migraine. DMT-massage is een totaal andere massage dan een ontspanningsmassage. Er wordt gewerkt met duimen, knokkels, vuisten, onderarmen en ellebogen. De massagetechniek is diep en langzaam en heft blokkades op in het lichaam waarbij er opgehoopte afvalstoffen vrijkomen. Afvalstoffen worden tijdens en na de massage door uw lichaam afgevoerd. Voldoende drinken geeft hierbij extra ondersteuning.

Een DMT-massage kan direct na de behandeling pijnlijk zijn en is daardoor ook niet geschikt voor iedereen. Dat geldt zeker voor de eerste keer. Het herstel kan een paar dagen duren. Deep Muscular Technics kan ook als een zeer intensieve sportmassage toegepast worden.

Een DMT-massage levert op lange termijn ook vermindering van pijn op. Deze vorm van massage is een effectieve manier om chronisch vastzittende weefsels los te maken en blokkades op te heffen. Tijdens een massage worden er bepaalde hormonen aangemaakt wat ervoor zorgt dat je beter in je vel zit.

Afbeelding1
stoelmassage

Stoelmassage (20 minuten)

 
Stoelmassage is een korte, ontspannende en activerende massage tegen werkgerelateerde klachten, verzuim en uitval. De massage kan op de werkplek door de kleding heen worden gegeven. Weg uit de waan van de dag. Daarna met frisse geest, nieuwe energie en beter in het vel weer aan het werk. De bloedsomloop wordt gestimuleerd en de aanvoer van voedingsstoffen en zuurstof naar de hersenen neemt toe. Bij de stoelmassage gaat het om drukpuntmassage ter bevordering van de lichamelijke conditie en ter voorkoming van aan het werk gerelateerde ziekten, zoals RSI en de symptomen van stress. Er ontstaat ruimte in lichaam en hoofd. Goed voor welzijn, productiviteit en werktevredenheid. Stoelmassage werkt direct  en heeft bij regelmatige herhaling nog meer effect.

Klacht gerichte massagetherapie

Massagetherapie is een lichaamsgerichte therapie die verder gaat dan gewone massage, en behandelt lichamelijke pijnklachten, verstoringen in de energiehuishouding en verstoringen in het emotionele/ mentale welbevinden. Het biedt de mogelijkheid om stil te staan bij wat er IN je speelt, om te gaan voelen en zo contact te maken met je lichaam.

Massagetherapie herstelt het zelfhelend vermogen van het menselijk lichaam. Er kunnen o.a. (ademhaling/ontspanning) oefeningen, voedingsadviezen, kennis over het zenuwstelsel en NLP coaching ingezet worden eventueel in combinatie met fascia release, verwijderen van triggerpoints, mobilisatie oefeningen, correcties, stretches en massagetechnieken.

De massage richt zich op de spieren, bindweefsels en ook op de huid die er omheen zit, die betrokken zijn bij de klacht en maakt gebruik van verschillende massagetechnieken om de spieren te ontspannen en de bloedcirculatie te verbeteren. Hierdoor heffen ze blokkades in het lichaam op. Ik kijk namelijk verder dan alleen het probleem gebied. De systemen van het lichaam staan namelijk met elkaar in verbinding, ondersteunen elkaar en kunnen dan weer normaal functioneren. Denk hierbij aan de lymfe, de bloedsomloop, het zenuwstelsel, het hormoonstelsel en het immuunsysteem.

Back pain.Medical concept.Toned image for create effect

Voor de eerste afspraak ontvang je van mij een anamneseformulier via de e-mail. Tijdens onze eerste afspraak zal ik het formulier samen met jou doornemen. In een uitgebreide intake gaan we samen op zoek naar de oorzaak van de klacht. Hierbij zal ik het nodige voorwerk doen. Er wordt gezocht naar de disbalans of blokkade op fysiek, energiek, en mentaal niveau. Het behandelplan dat is afgestemd op jouw klachten en wensen, richt zich op het opheffen van blokkades en het herstellen van de disbalans.

IMG_1050

Workshop ontspanningsmassage voor twee

Deze twee uur durende workshop is bedoeld voor iedereen die wil kennismaken met massage en in korte tijd een aantal basistechnieken wil leren. Op deze dag leer je niet alleen een weldadige rugmassage te geven, ook nek, schouders en achterkant benen worden behandeld. Iedereen, van jong tot minder jong, kan aan deze workshop deelnemen, samen met je partner, vriend of vriendin.
Deze workshop is inclusief: gebruik van massageolie, flesje massageolie voor thuis, naslagwerk en certificaat .
Alles onder genot van verse munt thee of geurende bonen koffie en een gezonde versnapering.

Mogelijke reacties na de behandeling

Na de behandeling kunt u verschillende reacties ervaren. Dit is per persoon verschillend, sommigen merken niets en anderen heel erg veel. Deze reacties worden veroorzaakt doordat er afvalstoffen vrij zijn gekomen die verwijderd moeten worden. Enkele reacties kunnen zijn: hoofdpijn, spierpijn, vermoeid gevoel of juist extra veel energie hebben. Mijn advies is dan ook om na de massage extra veel water te drinken en de dagen erna ook. De reacties zullen vanzelf verdwijnen.

Contra indicaties

Wanneer uw lichaam niet in goede conditie is, bijvoorbeeld door koorts, griep of een ernstige verkoudheid, mag u niet gemasseerd worden. Ook als u last heeft van ontstekingen, steenpuisten, of als u uitgeput bent kunt u niet gemasseerd worden. Als u twijfelt of u gemasseerd mag worden neem dan contact op met uw (huis)arts.

Aansprakelijkheid

De praktijk is niet aansprakelijk voor de gevolgen die voortvloeien uit het behandelen van cliënten die verzuimen om symptomen, blessures of aandoeningen te noemen, die eigenlijk een behandeling van een arts vereisen. Neemt u bij twijfel of u wel of niet een massage mag ondergaan contact op met uw huisarts/therapeut. Het is ook niet de bedoeling om de massage in plaats te stellen van een behandeling die u bij een behandelend arts of therapeut volgt. De massages zijn op eigen risico van de cliënt.

Tarieven (incl. btw)

Cadeaubon

De BASisMasseur Cadeaubon is een origineel wellness cadeau voor iedere feestelijke gelegenheid, bijvoorbeeld een verjaardag. De ontvanger van de cadeaukaart kan het bedrag op de cadeaubon gebruiken voor één van de heerlijke behandelingen. De cadeaubonnen van BASisMasseur zijn tot 1 jaar na uitgifte geldig. Is een behandeling goedkoper dan de cadeaubonwaarde? Dan wordt het resterende bedrag vanzelfsprekend bij een volgende behandeling verrekend.

Betalen

Je kan bij ons per pin of via betaalverzoek betalen. We accepteren geen contant geld en geen creditcards.

Massages

 • 30 minuten € 37,50

  Ontspanning, nek-schouder massage

 • 60 minuten € 55,00

  Ontspanning massage, klassieke massage

 • 60 minuten € 65,00

  Klacht gerichte massagetherapie

 • 90 minuten € 85,00

  Klacht gerichte massagetherapie

 • 90 minuten € 65,00

  Ayurvedische massage, DMT massage, ontspanning massage

 • DMT massage € 50,00

  Deep Muscular Technics

 • Stoelmassage op locatie 60 minuten € 60,00 excl. btw

 • Workshop ontspanningsmassage voor twee € 95,00

Huisregels voor een optimale behandeling

 • Hygiëne is zeer belangrijk voor mij. Ik zorg voor een hygiënische werkomgeving.
 • Ik verwacht van mijn cliënten dat zij  zorgen voor een goede persoonlijke hygiëne.
 • Op tijd (5 á 10 minuten) voor de behandeling aanwezig zijn.
 • Bij verhindering dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch/WhatsApp doorgeven.
 • Bij te late of géén afmelding wordt het tarief van de behandeling in rekening gebracht.
 • Ik voer geen erotische massages uit. Indien u tijdens de behandeling toch opmerkingen of verzoeken doet die daarmee te maken hebben, zal ik de massage stopzetten en het verzoek doen om, na de betaling van de gehele behandeling, te vertrekken.

0

Massage specialisaties

0

Uur massage per week

0

Jaar werkervaring

0

Professionele certificaten behaald