Samenwerking

Met wie werken we samen?

BASisMasseur werkt graag samen. Hieronder is te zien met wie Bas samenwerkt!

Annette ter Heijden

Orthomoleculair therapeut kPNI

De juiste voeding zorgt vooral voor de juiste voeding voor iedere cel. Als iedere cel in het lichaam de juiste stoffen krijgt, kan deze doen wat de cel hoort te doen en bent u dus gezond.

Dat is de theorie volgens de orthomoleculaire denkwijze (kPNI). In de praktijk werkt het grilliger. Vaak merkt u snel effect als u gewoon de aanwijzingen volgt. De doelstelling is dat u dat binnen 2 tot 4 weken ervaart. Vaak merkt u al effecten binnen een paar dagen. Het lichaam reageert snel als u precies de juiste dingen doet.

Yurtlife

Kom tot Jezelf!

Behandelingen in een Yurt met de luxe van eeuwenoude “eenvoud”
In Mongolië worden deze nomadetenten Ger genoemd. Dit betekent huis of thuis. Een veelzeggende naam voor een “tent”. De sfeer van onze yurts is warm en behaaglijk en de ruimte zal je verbazen. Voor even terug naar een eenvoudig en overzichtelijk leven.

Anand

HBO Massage Opleidingen

Wij leiden bij Anand enthousiaste cursisten op tot (professioneel) masseur en meditatie leraar. Daarnaast kun je bij ons terecht voor cursussen met een breed aanbod op het gebied van massage, reiki, yoga, meditatie, mindfulness en intuïtieve ontwikkeling. Voor iedereen die wil leren over westerse of oosterse massage technieken of meditatie technieken vanuit innerlijke wijsheid. Anand is te vinden dichtbij de volgende steden: Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Nijmegen en Eindhoven. BASisMasseur geeft hier (Nijmegen) les in Triggerpoints-, Ontspannings-, Klassieke- Stoel- en Ayurvedische- massage. https://anand.nl/massage-opleiding